top of page

Aanbod

Het aanbod van Best of Course kenmerkt zich door de hoge mate van praktijkgerichtheid. Iedere training levert direct resultaat op voor deelnemer en opdrachtgever. De trainingen zijn gebaseerd op de praktijk van alledag; ze hebben een grote, specifieke toepasbaarheid binnen het bedrijf van de opdrachtgever. Daar is de training immers voor ontwikkeld. En de trainers van Best of Course hebben zelf allemaal ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.

 

Best of Course pakt de zaken op geheel eigen wijze aan. Als onderdeel van een uitzendorganisatie weten we hoe belangrijk het is om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te hebben. Daar voegen we nu “…met de juiste bagage…” aan toe. Zo verschijnen medewerkers maximaal voorbereid op het werk en kunnen ze meer aan dan ze zelf ooit voor mogelijk hielden.

AdobeStock_188382342.jpeg

TRAINING

Intens, interactief, concreet

Bij al onze trainingen is inzet essentieel. Je bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Of het nu gaat om een halve dag feedback geven of een meerdaagse training teamwork. Er valt heel wat te leren, maar daar moet je wel wat voor doen. In alle gevallen kun je er meteen mee aan de slag. 

COACHING

Vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid

Kansen creëren en belemmeringen herkennen door te weten wie je bent, waar je goed in bent en waar je hulp bij nodig hebt. Daar gaat het bij onze coaching sessies om. Alles is bespreekbaar, zolang er wederzijds vertrouwen is. Onze coaches gaan zorgvuldig en doelbewust te werk. Zodat jij het maximale uit jezelf weet te halen.

woman-4702060_1920.jpg
AdobeStock_410118006.jpeg

STARTUP

Kennis, ervaring, talent

Een startende ondernemer heeft een veelheid aan keuzes te maken. Dan is het prettig om een klankbord te hebben met kennis van zaken en veel ervaring. Voor iedere ondernemer stellen we een eigen expertpanel samen. Om mee te sparren en om van te leren. Zodat jouw talent volledig tot bloei kan komen.

bottom of page