top of page

Het team

Best of Course is een netwerkorganisatie met een kernteam van ervaren senior trainers, die elk een eigen aspect van de persoonlijke ontwikkeling voor hun rekening nemen. Met een rijk gevarieerd instrumentarium: van paarden tot sintelbaan en van snijplank tot landkaart. Ons doel is om mensen te prikkelen, bezielen, motiveren, bemoedigen en inspireren. Onze trainingen zijn als een ontdekkingsreis, altijd speels en verrassend. Resultaat en pragmatisme staan bij ons voorop. 

Image-empty-state.png

Aletta

trainer

Aletta kent als geen ander de kracht van vragen stellen. Die kennis past ze al enkele jaren toe in haar 1:1 coaching sessies. Weten dat het eerste antwoord misschien niet altijd het enige antwoord is.

Image-empty-state.png

Femmy

trainer

Femmy laat jou via één-op-één contact met een paard ervaren wat jouw gedrag aan de buitenwereld laat zien. Een bijzondere, leerzame ervaring.

Image-empty-state.png

Bart

trainer

Bart ontwikkelde een bijzonder interactieve trainingscyclus, waarmee bedrijven/afdelingen leren hoe de onderlinge verhoudingen liggen en welke wegen gezamenlijk gelopen kunnen worden.

Image-empty-state.png

Mirjam

trainer

Mirjam beoogt blijvende veranderingen aan te brengen in gedragspatronen. Ze coacht in het efficiënter aanpakken van de dagelijkse werkzaamheden.

Image-empty-state.png

Evert

trainer

Evert Bos biedt ervaringsgerichte coaching en training op het gebied van groepsdynamica en sociale vaardigheden. Zijn professionele ervaring ontleent hij aan zijn werk en opleiding binnen de jeugdzorg.

Image-empty-state.png

Monique

trainer

Monique heeft passie voor resultaat- en mensgericht leiderschap. Ze heeft als missie om leidinggevenden daarin te laten excelleren.

Trainers in actie

bottom of page