top of page

Startup

Speciaal voor startups ontwikkelde Best of Course een programma, dat bestaat uit een aantal klankbordsessies met ervaringsdeskundigen. Tijdens die klankbordsessies kan de startende ondernemer sparren met experts over een veelheid van onderwerpen. Daarin zullen de ervaringen van Werckpost als jonge, succesvolle onderneming zeker verwerkt worden. De sparringpartners zijn stuk voor stuk succesvolle ondernemers en/of deskundige op hun terrein.

AdobeStock_410127099.jpeg

01

Expertpanel
Duur
Kosten

3 personen

2 - 10 sessies van 2 uur

€ 1.800,- tot € 8.500,- 

  • Inhoud
    De samenwerking tussen teamleden verloopt stroef. Er is voortdurend sprake van onderling wantrouwen. Er wordt meer over de collega’s gesproken dan met. Als gevolg is uitval door ziekte boven het landelijk gemiddelde. Hoe kan dit beter?
  • Aanpak
    Het team gaat aan de slag met het bepalen van de individuele sterke en minder sterke eigenschappen. Vervolgens zoeken de teamleden naar de verschillen (om te vermijden) en de overeenkomsten (om op te zoeken). In koppels bepalen ze hoe een gezamenlijke aanpak zou kunnen werken en wat dat voor een resultaat oplevert. De training, die een dag duurt, kent oefeningen op het gebied van leidinggeven, informatieverwerking, communiceren en instrueren.
  • Leerdoel
    De training leert je oog te hebben voor de ander, zonder jezelf te verliezen. Je hebt de meerwaarde ervaren van samenwerken en je weet hoe je met elkaar verder kunt komen.
Quote marks_Tekengebied 1.png

Als ik toen geweten had wat ik nu weet, had ik me een hoop gedoe (en geld) kunnen besparen. Had ik maar zo’n groep deskundigen onder handbereik gehad. Nu hebben we alles zelf uit moeten vinden.”

Geert Post
Algemeen Directeur Werckpost groep
dialoog.png
Geert.jpg
bottom of page