Startup

Speciaal voor startups ontwikkelde Best of Course een programma, dat bestaat uit een aantal klankbordsessies met ervaringsdeskundigen. Tijdens die klankbordsessies kan de startende ondernemer sparren met experts over een veelheid van onderwerpen. Daarin zullen de ervaringen van Werckpost als jonge, succesvolle onderneming zeker verwerkt worden. De sparringpartners zijn stuk voor stuk succesvolle ondernemers en/of deskundige op hun terrein.

AdobeStock_410127099.jpeg

01

Expertpanel
Duur
Kosten

3 personen

2 - 10 sessies van 2 uur

€ 1.800,- tot € 8.500,- 

Pirates


Inhoud Het idee is dat de opdrachtgever een of meerdere onderwerpen bepaald. Op basis daarvan organiseert Best of Course het expertpanel, dat meestal uit meerde personen bestaat. Zo ontstaat een dynamische discussie vol praktische tips en handvatten, waarvan de opdrachtgever achteraf een schriftelijk verslag ontvangt. De jonge onderneming kan op deze manier rekenen op een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Onderwerpen Er is een veelheid aan onderwerpen mogelijk. Zo valt te denken aan: - Missie en Visie - Kernwaarden - Merkontwikkeling - Sales - Marketing (SWOT, positionering, propositie) - Communicatie (analoog en digitaal) - Reclame (mediaplan) - Finance - Subsidies - Interne organisatie Ook is het mogelijk om een concept te pitchen, teneinde daar feedback op te krijgen. Voor wie Jonge ondernemingen, start-ups

Quote marks_Tekengebied 1.png

Als ik toen geweten had wat ik nu weet, had ik me een hoop gedoe (en geld) kunnen besparen. Had ik maar zo’n groep deskundigen onder handbereik gehad. Nu hebben we alles zelf uit moeten vinden.”

Geert Post
Algemeen Directeur Werckpost groep
dialoog.png
Geert.jpg