top of page
Image-empty-state.png

Aletta

trainer

Antwoorden geven door vragen te stellen.

Met een achtergrond in kwalitatief marktonderzoek kent Aletta de kracht van vragen stellen als geen ander. Die kennis past ze inmiddels al weer enkele jaren toe in haar één-op-één coaching sessies. Weten dat het eerste antwoord misschien niet altijd het enige antwoord is, maakt dat ze niet snel opgeeft en verder graaft. Om daarmee boven water te krijgen wat er echt speelt en zo inzicht te verschaffen over mogelijke oplossingsroutes.

Mensen en hun drijfveren is wat Aletta boeit. Dat brengt haar tot het stellen van vragen, luisteren, doorgronden en begrijpen. In haar omgeving en bij opdrachtgevers staat Aletta bekend om haar empathisch vermogen en oplossingsgerichtheid. Daarnaast is ze nuchter en sensitief en beschikt ze over een gezonde dosis humor. Haar coachee behandelt ze zonder uitzondering met veel respect.

Aletta heeft als directeur van een gerenommeerd onderzoeksbureau een ruime boardroom ervaring. Ze kan vanuit die hoedanigheid efficiënt schakelen op verschillende niveaus. Daarmee komt ze snel tot de kern. En dat bespaart een hoop tijd. Aletta voelt zich als een vis in het water bij vraagstukken op het gebied van samenwerking en communicatie. Maar ook voor zaken op het gebied van verandermanagement en procesoptimalisatie bent u bij Aletta aan het goede adres.

bottom of page