top of page
Image-empty-state.png

Bart

trainer

Reisleider en gids tijdens een spannende expeditie.

Naast zijn werk als trainer, coach en consultant is Bart ook nog eens nauw betrokken bij IJmond Werkt, het samenwerkingsverband van de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen voor de uitvoering van de participatiewet. Bart is daarom genoegzaam bekend met het sociale domein.

Menigeen kan Bart kennen van ‘De Wereld van Verschil’, waar hij als trainer/coach de deelnemer(s) wegwijs maakt op een wereldkaart vol eigenschappen, competenties, vooroordelen en vaardigheden. De basis van ‘De Wereld van Verschil’ ligt in D.I.S.C.. Bart ontwikkelde een bijzonder interactieve trainingscyclus, waarmee bedrijven/afdelingen leren hoe de onderlinge verhoudingen liggen en welke wegen gezamenlijk gelopen kunnen worden. Bart fungeert daarbij als reisleider en gids.

Zijn niet aflatende behoefte aan innovatie maakt dat Bart voortduren nieuwe initiatieven ontwikkelt. Zo heeft hij vanuit zijn thuisbasis, het Telstar stadion in Velsen-Zuid, de workshop ‘De Opstelling’ bedacht, waarbij de analogie met voetbal onmiskenbaar aanwezig is. Zijn jarenlange ervaring in de horeca weet hij te gebruiken voor een inspirerende training met Gastvrijheid als centraal thema. In de wetenschap dat het niet alleen gaat om de eindbestemming, maar vooral ook om de weg daar naartoe, introduceerde hij onlangs ‘De Reis’, een programma dat bestaat uit meerdere stappen/sessies wat de deelnemer dichter bij zichzelf brengt.

bottom of page