top of page
Image-empty-state.png

Evert

trainer

Sterk staan doe je nooit alleen.

Evert Bos biedt ervaringsgerichte coaching en training op het gebied van groepsdynamica, sociale vaardigheden, agressieregulatie, fysieke en mentale weerbaarheid aan. Zijn professionele ervaring ontleent hij aan zijn werk en opleiding binnen de jeugdzorg. Vanaf jonge leeftijd beoefent Evert een oosterse vechtsport. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen en individuen.

Voor groepen biedt Evert teambuilding en procesbevorderende trainingen aan. Zijn trainingen zijn energiek en prikkelend. Fysieke oefeningen die uitdagen tot reflectie en inzicht geven in het handelen in de dagelijkse beroepspraktijk. Als coach weet Evert op laagdrempelige manier aan te sluiten bij een groep en hun proces beeldend en tastbaar te maken door oefeningen en activiteiten.

Zijn methode is pop-up en on the spot. Gedrag aanpakken daar waar het zich openbaart (on the spot) en wanneer het zich aandient (pop-up). Dat betekent zoveel als: daar zijn waar de leerwens ligt en op het moment dat de hulpvraag zich aandient.

bottom of page