top of page
Image-empty-state.png

Femmy

trainer

Het paard is mijn spiegel van jouw gedrag.

Samen met haar man Luuk runt Femmy als equicoach de Wink Development Group met Heerenveen als thuisbasis. Hun benadering van het individu – al dan niet als onderdeel van een team – is wel heel bijzonder. Met behulp van het paard analyseert Femmy het gedrag van de deelnemer(s) en adviseert zij in nuttige alternatieven.

Het paard is een kuddedier en als zodanig afhankelijk van de gedragingen van de kudde. Vanuit die wetenschap heeft het paard een nagenoeg feilloos gevoel ontwikkeld voor individuele eigenaardigheden. En dat geldt ook voor menselijk gedrag. Zo zal het paard niet automatisch meelopen, wanneer je aan het halster trekt. Daarvoor moet het paard jou eerst accepteren als de leider.

Femmy verstaat de kunst om de reacties van een paard op jouw handelen te interpreteren en bij jou terug te leggen. Gecombineerd met nuttige tips om het eens op een andere manier te proberen, helpt ze jou beter begrijpen waar je verbeterpunten liggen. Door in één-op-één contact met een paard te ervaren wat jouw gedrag aan de buitenwereld laat zien, ben je gegarandeerd van een bijzondere, leerzame ervaring.

bottom of page