top of page
Image-empty-state.png

Mirjam

trainer

Niet alleen wat je zegt telt, maar ook hoe je het zegt.

Mirjam Pels heeft ruim 20 jaar werkervaring in (internationale) commerciële organisaties. Vanuit haar sales achtergrond is het omgaan met en het aansluiten bij zeer diverse gesprekspartners haar kracht.
De specialisaties van Mirjam zijn (non-verbale) communicatie en effectief werken. Soms kan de werkdruk binnen een bedrijf flink oplopen. Burn out door overbelasting is een groeiend probleem. Mirjam beoogt blijvende veranderingen aan te brengen in gedragspatronen. Ze coacht mensen in het efficiënter aanpakken van de dagelijkse werkzaamheden. Zo zorgt ze er samen met de kandidaat voor dat de focus op kerntaken is gericht. Waardoor een beter resultaat binnen handbereik komt. En dat zorgt dan weer voor meer grip, ruimte en overzicht.

Communicatie heeft iets magisch. Het is een prachtig instrument om een ander te begrijpen en te beïnvloeden. In een goed gesprek ontstaat er “verbinding” en Mirjam geeft graag inzicht hoe gedrag en communicatiestijl van invloed zijn op hoe anderen naar jou reageren. Door de juiste aanpak wordt het namelijk makkelijker om je gesprekspartner mee te krijgen in de door jouw gewenste richting.

Mirjam heeft altijd een bijzondere belangstelling gehad voor non-verbale communicatie en dat wat mensen je vertellen zonder woorden. Ze zou willen dat er in opleidingen en bij bedrijven meer aandacht komt voor het non-verbale aspect van communicatie. Het herkennen en leren begrijpen van inconsistenties tussen lichaamstaal en het gesproken woord helpen enorm bij het leren “lezen” van je gesprekspartner.

bottom of page