top of page
Image-empty-state.png

Monique

trainer

Een leider ben je pas als anderen je willen volgen.

Monique Göttgens-Hesselink is een echte trainer uit de praktijk. Ze heeft een succesvolle loopbaan gehad bij diverse grote bedrijven als Unilever en Akzo-Nobel, waar ze snel doorgroeide naar leidinggevende posities. Al deze bagage en praktische ervaringen neemt ze mee in haar leiderschaps- en teamtrainingen. Daardoor kan ze zich goed inleven in de doelgroep en kan ze makkelijk de vertaalslag naar de praktijk maken.

Monique heeft een passie voor resultaat- en mensgericht leiderschap. Ze heeft als missie om leidinggevenden daarin te laten excelleren. Je hebt een baan om resultaat te boeken, maar je kunt dit alleen doen met de mensen om je heen. Daarom is het belangrijk om focus op beiden te hebben en daar je eigen balans in te vinden. Daarnaast gelooft zij er sterk in dat (corporate) bedrijven meer resultaat kunnen boeken als ze inzien dat hun mensen de belangrijkste drijver zijn van omzet en winst. Het ontketenen van dit menselijk potentieel gaat business potentieel losmaken waarvan ze niet wisten dat het er was.

Ze is een groot voorstander van continue reflectie op zichtbare houding en gedrag. Daarmee daagt ze de deelnemers uit om zichzelf te laten zien en maskers af te zetten. Monique vindt het een uitdaging om de niet zichtbare lagen, de onderstroom, naar boven te halen. Inzicht hierin is de eerste stap naar verandering.

bottom of page